Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulu
ŞİRİNEVLER MAH. DOĞANCIYOLU CAD. NO 26 İÇ KAPI NO 1 AKPINAR / KIRŞEHİR
(0386)412 22 23

VİZYON

Teknolojik gelişmeleri takip eden uygulayan,sevgi hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak; vatan sever,çalışkan, üretken,hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kendisini,ailesini Milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında olan, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Servis Bilgisi

Okulumuz Akpınar ilçesine bağlı okulları kapatılan köylerin taşıma merkezidir.Bu yerleşim yerlerinde ikamet eden öğrenciler okulumuza servisle ulaşım sağlamaktadırlar. Öğretmenlerimiz ise kendi araçlarıyla ya da öğretmen servisleriyle ulaşım sağlamaktadı

İl Merkezine 40 Km/İlçe Merkezinde

İlçe Merkezi

“Geleneksel Çocuk Oyunları” ile ilgili etkinlikler yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okuma Alışkanlığının geliştirilmesine yönelik olarak ulusal projeler uygulanmaktadır. E-Twinning projeleri ve ayrıca yerel bazı projeler de yürütülmektedir.