Okulumuzun Tarihçesi

15-08-2023

 

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, 2003 Yılında elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Akpınar İlçesi Elderek Demirci Köyü nüfusuna kayıtlı,yaşamına büyük başarılar,fedakarlıklar ve dostluklar sığdırarak isminden söz ettiren Sayın  Dr. Bektaş Türkkanı adına, kardeşi Sayın Dudu TÜRKKANI ALTUN tarafından 5329 metrekarelik arsa üzerine  960 metrekare bina oturumlu inşa edilerek, 2004/2005 Eğitim-Öğretim Yılında Dr. Bektaş Türkkanı İlköğretim Okulu adıyla hizmete başlamıştır.Mülkiyeti Özel İdare'ye aittir.2012/2013 Eğitim-Öğretim Yılında İlköğretimin yerine,4+4+4 düzenlemesine gidilmesi ile birlikte İlkokula dönüşmüştür.

Okulumuzun 2012 yılında taşımalı eğitim merkezi olarak belirlenmesinden sonra ana binaya ek olarak yemekhane ve mutfak yaptırılmıştır.Okulun tüm birimlerinin camları PVC kaplamalı ısıcam olarak değiştirilmiştir.

Okulumuz; 8 derslik,2 idare odası,öğretmenler odası,1 özel eğitim sınıfı,yemekhane,konferans salonu,kütüphane,akıl oyunları sınıfı,arşiv,depo ve kazan dairesi birimleri ile hizmetini sürdürmektedir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi