"LİDERLİK VE SINIF YÖNETİMİ" KONULU OKUL TEMELLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETİMİZ YAPILDI.

Milli Eğitim Bakanlığımız "Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı" kapsamında, okulumuz bünyesinde öğretmenlerimizce talep edilerek hazırlanan ve  Akpınar Ortaokulu, Akpınar Anaokulu ve Akpınar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenlerinin de dahil oldukları "LİDERLİK VE SINIF YÖNETİMİ" konulu okul temelli hizmetiçi eğitim faaliyetimiz 10 Nisan 2023 tarihinde yapılmıştır.

Oldukça verimli ve etkileşimli olarak gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim faaliyetimizde Eğitim Görevlisi olan Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Osman DAĞISTAN'a, kursiyer olarak katılan tüm yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz....

11-04-202311-04-202311-04-202311-04-2023