"BİR FİDAN İLE GELECEĞE UMUT OL" SLOGANIYLA OKULUMUZ ALT BAHÇESİNİ MEYVE BAHÇESİ YAPTIK.

"21-26 Mart Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında ağaçların, doğa ve tüm canlılar üzerindeki faydaları ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak ve onları bilinçlendirmek amacıyla, "BİR FİDAN İLE GELECEĞE UMUT OL" sloganımızla okulumuz alt bahçesine meyve ağaçları diktik. 17 adet meyve fidanının bulunduğu meyve bahçemizde; 1 ceviz,3 çeşit kiraz,1 vişne,2 çeşit elma, 3 çeşit erik, 2 badem, 2 çeşit armut, 2 çeşit kayısı ve 1 ayva fidanı bulunmaktadır.

Okul-Aile Birliğimiz desteklerinde gerçekleştirdiğimiz meyve bahçesi oluşturma faaliyetimizde desteklerini esirgemeyen Okul-Aile Birliği Başkan Yardımcımız Çetin URCAN'a, Okul-Aile Birliği Başkanımız İlhan Mehmet GÖRGEL'e, ilçe esnaflarımıza, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve okulumuz hizmetlilerine teşekkür ediyoruz..