"Ahi Şehri Kırşehir Projesi" Okulumuzda Başlıyor.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

*Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tüm okullar düzeyinde  uygulanmaya başlayan “Ahi Şehri Kırşehir Projesi” kapsamında , öğrencilerimizde iyilik yapma, yardımsever olma, merhametli olma, cömert olma gibi manevi duygularının güçlendirilmesi amacıyla, her sınıf düzeyinde  “Ahilik Yardım Sepeti” ve “Ahilik Kumbarası” oluşturulacaktır.

*Projenin faaliyet süresi 4 Nisan-15 Mayıs 2023 tarihleri arasını kapsamaktadır.

*Yardım sepetlerinde gıda ürünleri (kuru bakliyat, yağ, makarna, şeker, çay, salça, pirinç, bulgur vs.) birikimi yapılacaktır. Kumbaralarda da para birikimi yapılacaktır.

*Ay sonunda okul komisyonumuzca ihtiyaç sahibi olarak belirlenecek ailelere biriken yardımlar ulaştırılacaktır.

*Bu doğrultuda, örnek yardımlarda bulunan öğrencilere “Ahilik Rozeti” ve yardımda bulunan örnek aileye de “Ahilik Plaketi” okulumuzca takdim edilecektir.

*Projeye katılımınızı ve desteklerinizi önemle rica ederiz.