"Ahi Şehri Kırşehir Projesi" Mayıs Ayı (Çevreye Duyarlı Ahi) Faaliyeti Duyurusu

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

*Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tüm okullar düzeyinde  uygulanmaya başlayan “AHİ ŞEHRİ KIRŞEHİR” Projesi kapsamında ,Mayıs ayı teması "Çevreye Duyarlı Ahi" olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin çevresini koruyan, kaynakları verimli ve israf etmeden kullanan ve bilinçli çevreci insanlar olarak yetişmelerini sağlayabilmek  amacıyla, her sınıf düzeyinde "Atıklar Çöp Değil Gelecektir" sloganı ile atık kağıt toplama kampanyası başlatılmıştır. Ayrıca "Hayvansever Ahi" etkinliğimizle de öğrencilerimizde hayvan sevgisi duygularının güçlendirilmesi amacıyla, her öğrencinin bir hayvanın bakımını üstlenmesi ve bu anlamda sorumluluk alması sağlanacaktır.

*Projenin faaliyet süresi 2 Mayıs -31 Mayıs 2023 tarihleri arasını kapsamaktadır.

*Ay sonunda okul komisyonumuz kararıyla belirlenecek örnek davranışlar sergileyen her sınıftan  bir öğrencimize  “Ahilik Rozeti” ve komisyonca belirlenen örnek ailelere de “Ahilik Teşekkür Belgesi” okulumuzca takdim edilecektir.

*Projeye katılımınızı ve desteklerinizi önemle rica ederiz.

12-05-2023